Training

Voor de jeugdleden is het belangrijk om een goede techniek aan te leren. Tijdens de training wordt hier in het bijzonder veel aandacht aan besteed. Daarnaast worden natuurlijk ook de spelregels spelenderwijs uitgelegd en worden naarmate de kinderen ouder worden tactieken en spelinzichten steeds belangrijker. Daarnaast wordt er een lekker tempo aangehouden, dus de kinderen werken bovendien aan hun conditie!

Onze trainers zijn alledrie zeer ervaren, kundig en gedreven. Bovendien creëren zij tijdens de lessen een ontspannen sfeer waarin het leren voor de kinderen op een natuurlijke manier gaat en ze ook echt plezier ervaren in de tennissport. Bij de organisatie van de meeste jeugdactiviteiten is er ook een trainer betrokken. Hierdoor zijn de trainers vertrouwde gezichten voor de kinderen in en rondom de tennisbaan.

Kinderen hebben de mogelijkheid om 1 of 1,5 uur te trainen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om meerdere keren per week te trainen. Trainingsgroepjes worden op leeftijd en niveau samengesteld. De groepsgrootte is ongeveer 8 kinderen.

Heeft u vragen met betrekking tot de training of wilt u zelf deelnemen aan een training, neem dan contact op met Rob van Dinther (rob@top-serve.nl). U kunt zich ook rechtstreeks inschrijven via deze link.

Tot slot kunt u voor meer informatie over TopServe en de trainingen kijken op www.top-serve.nl

 

Rob van Dinther

Rob van Dinther Foto

Rob woont in Deurne en heeft vanaf zijn jeugd bij ’t Root gespeeld. Sinds januari 2014 is hij actief als trainer. Rob heeft zowel zijn A als B licentie en diverse applicaties zoals Tenniskids 1, 2 & 3. Tevens is hij in bezit van de NPB Padel trainersdiploma. Rob is als hoofdtrainer verantwoordelijk voor het totale trainingsgebeuren. Tevens verzorgt hij de selectie- en competitie trainingen. Na een aantal jaren zelfstandig te werken heeft hij in 2017 een nieuwe stap gezet om met 2 collega’s verder te gaan onder de naam TopServe. TopServe verzorgt bij verschillende verenigingen in de regio de trainingen

 

Frits Raymakers

IMG_9265

Frits is in Helmond geboren en heeft van 1978 tot 2012 in Asten gewoond. In december 1974 gaf hij al zijn eerste lessen in Asten. Vijf jaar later maakte hij ”uitstapjes” naar o.a. Den Bosch, Sittard en Venlo om in 1984 weer terug te komen als hoofdtrainer. Frits volgde zijn opleiding tot tennisleraar bij de tennisbond en is in het bezit van het diploma A en B. Naast trainer van ’t Root is Frits sinds januari 2014 ook KNLTB verantwoordelijk voor het veteranentennis (van 35 tot 90 jaar) in Nederland. Wegens zijn drukke werkzaamheden bij de KNLTB, heeft Frits eind 2014 de weg vrijgemaakt voor de nieuwe hoofdtrainer Rob van Dinther. Frits is nog wel als trainer verbonden aan de vereniging.

Petra Geris

Pasfoto-Petra

Petra woont in Meijel en is in Neerkant geboren. Zij volgde de CIOS- opleiding en behaalde het A-diploma. Zij gaf vervolgens tennisles in o.a. Meijel en Baarlo. Zij heeft daarna het diploma B behaald en geeft nog steeds tennisles in Baarlo. Petra is sinds 1989 trainster bij `t Root en verantwoordelijk voor de allerjongsten. Zij verzorgt de bal- en slagvaardigheidstraining. Tevens geeft zij les aan de recreatief ingestelde junior- en seniorleden van onze vereniging. Petra is ook degene die het nieuwe fenomeen CardioTennis in Asten heeft geïntroduceerd.

 

 

 

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.